Blog

Første skoleuge i 2015!

2015-01-12 02:01

Hejsa! 

Ja så denne uge var jo så min første uge i skole i 2015, lidt mærkeligt at komme tilbage efter en ferie som altid. En del af mine lærere spurgte mig om hvad jeg synes om den amerikanske jul. 

Mandag skete der ikke så meget. Og tirsdag heller ikke ud over at jeg tog på "cafe" med nogle veninder efter skole og tog til YW om aftenen. 

Onsdag vågnede jeg op til at have vundet en fotokonkurrence, jeg havde sendt jule og nytårsbilleder til explorius og mit nytårsbillede vandt så konkurrencen, så nu er der dansk slik på vej til mig igen! Onsdag aften havde jeg så en danseopvisning, jeg dansede min disco sole og folk var helt vilde med det. Jeg dansede selvfølgelig også med mit hold både hiphop og military. Til jer på facebook, hvis I har lyst til at se det er jeg tagget i nogle videoer Mary tog. Efter opvisningen kørte vi til Simply Juicy og fik smoothies og sådan. Så var det ellers hjem, i bad og i seng. 

Torsdag aften skulle jeg babysitte en dreng fra kirken. Hans mor er alenemor, arbejder og går i skole, og så elsker hun mig og the Browns. Jeg skal også passe ham næste torsdag, men pga. svømning har jeg desværre ikke tid efter på torsdag (vi begynder aftentræninger 9-10, gab!). 

Fredag havde jeg et svømmestævne. Vi kørte i bus i 3 timer og var så til stævnet i 2 og så hjem igen 3 timers bustur, suk! Det var slet ikke køreturen værd... Og vi var ikke ret gode i fredags, så må vi bare håbe at vi gør det bedre på tirsdag!

Lørdag var det afslapnings/oprydningsdag og om aftenen tog Mary og jeg til koncert så jeg kunne få skrevet min koncert report. Det var den dårligste koncert vi nogensinde har været til, vi vidste ikke engang om det vi hørte kunne kaldes musik, og vi blev eninge om at David (den mindste) kunne have gjort det bedre. Heldigvis var det en gratis koncert. 

I dag stod jeg forholdsvis tideligt op for at Skype (kirke starte nu kl.11-2, rigtigt dårligt tidspunkt for skype). Jeg tog så i kirke, og ellers har jeg arbejdet på lektier og sådan. 

I næste uge slutter vores term og dermed også 1. semester, så det betyder masser af lektier og tests. Jeg glæder mig til at starte mit nye semester så får jeg også nyt skema! Så for min sidste tid her vil mit skema se sådan her ud:

A1: Amerikansk historie A2: Kor A3: Social dance (pardans) A4: Spansk A5: Matematik

B1: Biologi B2: Dans 3 B3: Fashion Stragegies (noget med mode) B4: Engelsk B5: Fotografi

- Emilie

 

Godt nytår!

2015-01-05 00:44

Hejsa! 

Godt nytår allesammen!

Der er ikke sket det helt store i denne uge, så dette opslag er nok en smule kedeligt...

Mandag tog vi til Marys kiropraktor, men vi var alt alt for tideligt på den så på vejen hjem besøgte vi The Krishna Temple )et indisk tempel) for at få noget ud af køreturen. Da vi kom hjem legede jeg og drengene i sneen og lavede vores snemand "snowjack". Da vi kom indenfor lavede jeg varm kakao til mig og drengene, mums. Til FHE den aften skrev vi vores nytårsfortsæt ned.

Tirsdag eftermiddag tog jeg på kælketur med YM/YW det var suoer sjovt og koldt! minus 10 grader...Da jeg kom hjem fik jeg varm kakao for at varme op igen. planen var at Mary og Jeff skulle kigge på bil men Mary fik en mærkelig følelse og tog ikke afsted alligevel. Så vi hyggede med film den aften. 

Onsdag var det jo så nytårsaften, hele morgenen blev brugt på oprydning inden vi fik gæster. Vi lavede en masse snacks som vi spiste hele aftenen. Da Evas familie kom begyndte Becca, Jordan og jeg at gøre os klar til en nytårsfest. Mary satte vores hår og så var vi klar, vi havde dog stadig tid til at spille et spil. Da spillet var slut kom Marissa og hentede mig. Vi dansede hele aftenen og klokken 12 talte vi ned og så faldt der balloner ned fra loftet. Efter det var der fyrværkeri og varm kakao udenfor og så var festen slut. 

Torsdag sov vi selvfølgelig længe og ellers var det stort set just dance hele dagen. Evas familie blev selvfølgelig og sov. Senere på dagen kom the medskers og Teresa. Vi spillede kort og snakkede og hyggede. The medskers tog så hjem, og Mary og Eva spurgte om jeg ville med i biografen. Så Mary, Eva, Daniel og jeg i biografen og så Into The Woods. 

Fredag stod den på just dance hele dagen. 

Lørdag to Evas familie hjem og Mary og jeg gik igang med at male Davids værelse. Ellers var det bare en stille og rolig dag uden det helt store. 

I dag tog vi i kirke kl. 11 i stedet for 9. efter nytår blev det ændret. Da vi kom hjem lavede jeg lidt lektier og så var jeg til an fireside hos biskoppen. Nu skrier jeg jo så min blog og efter det vil jeg gøre mig klar til skole i morgen.

- Emilie 

Fødselsdag og jul!

2014-12-29 02:22

Hejsa! 

Så er jeg også kommet igennem julen. Jeg må indrømme at denne uge har været sværere end de andre. 

Mandag var det jo min fødselsdag, yay, sweet 16!  Jeg stod op til 60 fødselsdagshilsner på facebook, det var lidt mærkeligt, men det var selvfølgelig pga. tidsforskellen. I mors eftermiddags pause ringede hun og 2 kollegaer til mig på facetime og sang for mig. Mary lavede morgenmad og så sang de også fødselsdagssang for mig. Efter morgenmaden gik vi så igang med at gøre huset klar til gæster. Jeg fik i mellemtiden også lige skypet med mor, far, Tobias og Bedde, det var super dejligt, så føltes det lidt mere som min fødselsdag. Efter at have skypet lidt ville jeg bage mors kanelkage, for vi ved jo alle hvordan den smager, mums! Men den blev ret så mislykket pga. højdeforskellen (danmark er i niveau med havet og Utah er højere) og det har så noget at gøre med bagepulver eller noget, det vidste jeg jo selvfølgelig ikke, den smagte stadig okay, konsistensen var bare sær. Min YW leder Sheryl kom så forbi og tog mig til Sonic for at få en "treat" (Sonic er forresten en fastfood kæde hvor du bestiller fra din bil og så kommer de ud med din bestilling). Vi fik begge en cream slush, mums! Vi fik snakket en del og hun gav mig en gave, hun gav mig selvfølgelig noget der havde med YW at gøre og som skulle hjælpe mig med at forstå YW programmet bedre. Om aftenen havde jeg så mine veninder på besøg, og vi havde det bare super sjovt. Mange af dem kendte ikke hinanden, men det var slet ikke et problem, alle kom godt ud af det med hinanden. Vi startede med at spille "things", i things læser en person et kort højt på kortet siger det f.eks. "ting man ikke burde gøre i en elevator" så skriver alle et svar ned og læseren læser dem højt, nu er det så tid til at gætte hvem der skrev hvad, det havde vi meget sjov med. Efter spillet var det tid til gaver, jeg fik super mange gode gaver, for det meste smykker fordi de tænkte på hvad der ville være nemmest for mig at tage med hjem. Og til slut så vi en film. Vi så "Princess Bride" som åbenbart er et kæmpe hit her, de fleste kan citere filmen, og det forståe jeg godt nu, den var nemlig ret god. Efter filmen tog de fleste hjem, men Kendra, Sam og CJ blev. Sam lagde så juleneglelak på os. De 3 blev og sov, vi skulle nemlig til et trampolin sted om tirsdagen. 

Tirsdag morgen stod vi forholdsvis tideligt op (i hvert fald i forhold til hvor sent vi gik i seng). Mary lavede morgenmad og så var det ellers afsted til hangtime. Vi hoppede på trampolin i 2 timer, og havde det bare super sjovt. På vejen hjem spiste vi på Pizza Pie Cafe, hvor jeg fik gratis desert fordi jeg holdt min fødselsdag. Efter hopning og spisning var vi alle trætte. Pigerne tog hjem og jeg slappede bare af resten af eftermiddagen. Om aftenen kom Evas familie så, vi skulle nemlig tilbringe juleaften sammen. 

Onsdag var det jo så juleaften. Jeg stod op og gjorde mig fin som jeg ville gøre derhjemme, selvom juleaften ikke er voldsomt stort her. Jeg prøvede så at skype/facetime/viber med mor, far, tobi og Bedde, men det virkede ikke rigtigt, så vi gav op. Det var ikke sjovt, der havde jeg lidt af en nedtur, men jeg snakkede med Mary om det og fik et kæmpe kram, Tobi tog videoer af når der blev åbnet gaver og sendte dem så til mig, det hjalp også en del! og så gik vi igang med maden, sikke et manageri! Vi grinte konstant fordi det meste gik lidt galt. Så da vi faktisk kom til at spise det var ary og jeg begge overraskede over hvor godt det blev! Vi fik dansk julemad: flæskesteg, brunede kartoffler og selvfølgelig risalamande. Inden vi begyndte at spise forklarede Mary og jeg hvad det var og så havde Mary lige en overraskelse som også overraskede mig efter deserten skulle m´vi danse om juletræet! Da vi havde spist lavede vi så et krybbespil og jeg var selvfølgelig en engel, Jeff læste højt fra biblen og vi udførte handlingen. Efter krybbespil var der risalamande og så var det juletræsdansningstid. Vi dansede og sang om træet og så føltes det ligesom jul derhjemme. Så åbnede vi børn hver 1 gave, vi fik alle badekåber (i de fleste familier er det julepyjamaser som de så har på næste morgen når de åbner gaver. Så tog evas familie hjem og drengene gik i seng. Jeg hjalp så Mary med at gøre klar til om morgnen. 

Torsdag var det jo så "rigtigt jul" her. Jeg vågnede op til sne, hurra! Da jeg kom ud fra mit værelse så jeg så at trappen var blokeret, vi skulle vente med at gå nedenunder indtil alle var klar. Mary spillede så julesange på sin fløjte hvilket betød at vi måtte komme nedenunder. Vi åbnede først vores julesokker som var fyldt med slik. Så spiste vi morgenmad og efter det åbnede vi gaver. Så pakkede vi ellers vores taker og tog afsted mod Evas hjem. Vi tog dog først hjem til "The Medskers". På vejen hjem til Eva hus kørte vi for langt og blev nødt til at bruge et nødsving på motorvejen for at køre den modsatte retning. Da vi endeligt nåede Evas hus spillede vi så kort og så var det ellers i seng. Jeg delte værelse med Becca og Adira. 

Fredag var det Josephs fødselsdag men det blev der ikke rigtigt gjort noget ud af. Vi havde en "julefrokost" hos Richard (Marys bror). Jeg hyggede hele dagen med Becca og Kathleen. En af Richards piger slog så hul i hovedet sidst på aftenen, men det var ikke slemt, ikke noget superlim ikke kunne klare i hvert fald... Da der var ro på igen efter forskrækelsen tog vi så hjem til Eva, Becca blev dog og sov med Kathleen. 

Lørdg holdte vi så Josephs fødselsdag hos Eva. Jeg fik spillet just dance 2015 med Eva, Mary og Adira, så gæt lige hvem der vandt. Ellers kørte vi bare hjem, Kaitlyn tog med. På hjemturen fortalte Jeff om dengang han var 16 for at holde sig selv vågen, det var vidt sjovt at høre om! Vi tog så hen til vores stake center og spillede volleyball, jeg tror aldrig jeg har spillet bedre, det var super sjovt! 

I dag var vi så i kirke og ellers har det bare været projekt dag for mig. Oprydning vasketøj osv.

Nu bliver det spændende at se hvad næste uge bringer!

-Emilie

Ps. der er lagt nye billeder ind :)

Næsten jul!

2014-12-22 00:08

Hej!

Nu er det næsten jul, og nej hvor er december altså gået hurtigt! 

Det føles som om jeg har haft travlt i denne uge, men når jeg skal skrive om det kan jeg slet ikke huske hvad jeg har lavet. Kender I det?

Mandag kørte Mary galt, der skete ikke noget med hende, men bilen kunne ikke redes, så ud over julegaver skal der også lig købes ny bil, av av... 

Tirsdag havde jeg så et svømmestævne. Vi kørte mod Provo efter skole. En af drengene fra mit hold havde fødselsdag så vi sang for ham, og jeg gav ham en ballon med danske flag og salt lakrids. Han hadede lakridsen ;) Jeg gjorde det pænt godt til stævnet, jeg prøvede for første gang at svømme 200 freestyle og prøvede så for anden gang 100 back og jeg fik en bedre tid en sidst så jeg var glad. Det går kun fremad med svømning, jeg bliver bedre og bedre. Mary kom og så og heppede på mig, og bagefter tog vi ud at spise på the Banana leaf, det var virkeligt godt! Jeg skulle have spillet guitar til en koncert i skolen, men min lærer lod mig slippe pga. svømning. Da jeg kom hjem fik jeg så en besked på facebook, en af drenge fra mit hold spurgte mig på en "date".

Så onsdag aften tog jeg på en date med ham. Det var en kirkeaktivitet date night så det var sammen med 4 andre, vi tog til "the festival of lights" på et hayride og så hjem til ham og fik kanelsnegle og varm æblejuice. 

Torsdag fik mine veninder og jeg lyst til juleshopping så efter træning tog vi på shopping, jeg fik styr på næsten alle de julegave jeg skulle have købt, og så var det rart bare at hænge ud med mine veninder. 

Fredag havde vi en fine arts assembly på skolen, så koret (koncert og chamber singers, ikke mit kor) sang, vi så et udsnit af en musical udført af drama holdet og et slideshow med ting folk i billedkunst havde lavet. I frokostpausen var der gratis småkager (danske småkager) så folk løb for at få deres kager. Det eneste jeg rigtigt lavede i skolen den dag var at danse, svømme og tage en test i spansk, i alle mine andre klasser slappede vi bare af og snakkede. Efter svømning var Kendra, Sam og jeg mega sultne så vi tog et smut forbi berry's for at få shakes og fritter. En super start på juleferien!

I går morges havde vi generalprøve på kor. Da vi kom hjem fra det gjorde jeg mig så klar til at tage til Sandy. Jeg skulle selv tage toget. Daniel satte mig af på stationen. I toget delte de jule slik stange ud. På stationen i South Jordan kom Jen (min områderepræsentant) så og hentede mig, bilen var allerede fuld med udvekslings studenter. Vi tog til et art studio og lavdede julegaver til vores værtsfamilier. Bagefter tog vi så ud at spise, og så kørte Jen os hjem. Det var vildt dejligt at mødes med andre udvekslingsstudenter og få snakket lidt dansk, tysk, spansk og selvfølgelig engelsk ;). 

I dag var så vores jule gudstjeneste. De går ikke i kirke på juleaften, og koret sang. Da jeg kom hjem fra kirke var det adventsgave tid! Mary og Jeff fik en engelsk dansk ordbog og børnene fik pixibøger. Jeg fik chokolade noget som var lavet her i Utah og noget europæisk og så et viunge blad, yay! Bagefter tog jeg så hjem til Zoya, hun havde spurgt om jeg havde lyst til at hjælpe med at pynte til jul hjemme ved hende (hun er alenemor, er igang med en uddannelse og har et arbejde) så jeg sagde selvfølgelig ja. Vi pyntede til jul mens alene hjemme kørte i baggrunden. Da jeg tog hjem fik jeg et kæmpe tak og en lille julegave med på vejen. I aften har vi så endnu en choirside, jeg skal synge i koret og så har Mary, Jeff, Sarah, Daniel og jeg også et lille nummer.

Udover alt jeg har lavet hele ugen har jeg også glædet mig sygt meget til min fødselsdag som jo er i morgen! (eller skulle jeg sige i dag til alle jer i DK?) Jeg får besøg af veninder om aftenen så jeg glæder mig! Jeg har allerede fået min første fødselsdags hilsen på facebook, det var lidt sært da det stadig er den 21. her. 

- Emilie

Sygdom hos the Browns

2014-12-15 05:06

Hej! 

Hele denne uge har hele familie (bortst fra Daniel og jeg) været syge, så som en familie har vi ikke lavet så meget. Heldigvis virker det til at de er ved at komme sig så der skal nok nå at komme rigtigt december stress på. 

Mandag aften så vi del 2 af building a mind of steel, det handler om at man kan hvad man vil også styre sine tanker. 

Tirsdag var det tid til YW hvor vi tog hjem til familier der havde brug for hjlp og hjalp dem, med ting som at støvsuge, vaske op og sådan. Vi var delt i to hold. Mit hold kørte hjem til familierne på en quardricycle hvilket vi havde meget sjov med. 

Onsdag skete der ikke så meget.

Torsdag tog jeg efter svømning hjem til sheryl og fik varm kakao, og hyggede med pigerne fra kirken. 

Fredag var jeg bare super glad for at jeg ikke behøvede at stille min alarm til næste dag. MIn uge virker måske ikke så travl som den plejer at være, men lektier hjælper en del på travlheden, så jeg var bare udkørt. Jeg tog dog lige et smut forbi Macey's for at købe en fødselsdagsgave til en veninde.

Lørdag var lig med oprydning! Mit værelse lignede noget der var løgn (og det gør det faktisk stadig). Om aftenen tog jeg så til min veninde Lexi's fødselsdag. Vi spillede bræt- og kortspil og hyggde.

I dag tog jeg ikke i kirke, jeg glemte at stille min alarm og sov over mig, men jeg havde nok også brug for lidt ekstra søvn. Jeg skypede med mor, far og tobi, åbnede adventsgaver, lavede lidt lektier og tog til kor. I aften var der nemlig en choirside, hvor de forskellige kirkekor sang julesange. 

Jeg undskylder for et ret kort opslag denne gang. Jeg glemte at skrive ting ned i løbet af ugen som jeg ville skrive om her på bloggen og det er ret sent og jeg er pænt træt. 

I morgen starter min sidste uge i skole før juleferien, jeg trænger også snart til ferie igen!

Godnat herfra

-Emilie

Det sørme, det sandt, december!

2014-12-08 01:32

Hej! 

Denne uge har også været forholdsvis travl, men hey, det er december så lidt julehygge er der også blevet tid til!

Mandag blev jeg hjemme, jeg var stadig halvsyg så jeg havde brug for at sove, jeg sov længe men ellers blev det ikke til megen soven den dag. Jeg fik ryddet op, lavet lektier og hængt billeder op på min væg!

Tirsdag var jeg heller ikke i skole, og dog. Jeg tog med Mary og drengene. Mary er med i en gruppe der hjemmeskoler og hver tirsdag og torsdag tager de så i skole hjemme hos andre. Deres geografi time handlede om Danmark så jeg tog med for at fortælle og svare på spørgsmål. Da vi kom hjem gjorde jeg mig klar til korkoncert, vi skulle synge på TempleSquare i Salt Lake City (hvilken er en af de største turistattraktioner i UTAH). 

Onsdag var der en swim team dinner. 

Torsdag og fredag var der både et svømmestævne og korkoncerte. Jeg blev nødt til at vælge koncerterne hvis ikke jeg ville skrive 2, 8 sider lange reporter og så kunne jeg heller ikke rigtigt misse mere skole. Det var dog lidt ærgeligt, men man kan jo ikke vinde hver gang. Derfor besluttede jeg sammen med Kendra og Sam(antha) (som begge er både i koret og på svømmeholdet) at vi da bare ville have det sjovt efter fredagens koncert så vi havde en sleepover hos mig, det var super hyggeligt! Vi var alle mega trætte så der skete ikke så meget.

Vi stod så sent op lørdag. Mary lavede pandekager (med nutella og banan, mums!). Efter morgenmaden slappede vi af igen, men så besluttede vi os for at tage på shopping, Sam har kørekort så hun kørte os til et center i provo. Efter lidt shopping skulle Mary og jeg så hjælpe med at promovere CETUSA så var det afsted igen. På vejen hjem spiste og købte vi ind i IKEA (yay følte mig lige lidt hjemme der med svenske kødboller og rugbrød ;)). Og jeg fik også købt nogle flødeboller som vi nok skal prøve i morgen. Da vi kom hjem så vi Doctor Who.

I dag har jeg lavet lidt lektier, været i kirke og til kor og selvfølgelig givet adventsgaver! Drengene er helt oppe at køre når vi kommer hjem fra kirke! I dag fik jeg så to adventsgaver, Mary havde nemlig købt en julesok til mig og indeni var der da også en lille gave. Ellers har jeg arbejdet på et lille projekt jeg købte i IKEA. Jeg oploader et billede når jeg er færdig med det! 

Vi nyder rigtigt Beddes julesmåkager her, selv lille David elsker pebernødder. Vi har dog ikke sne endnu hvilket ikke er normalt for Utah.

Jeg er så småt begyndt at glæde mig til jul og min fødselsdag! Det er helt underligt at der allerede er gået 4 måneder! 

Merry Christmas!

- Emilie

Thanksgiving uge

2014-12-01 02:14

Hej! 

Denne uge var jeg kun i skole 2 dage pga. thanksgiving hvilket selvfølgeligt betød en mini ferie!

Tirsdag blev jeg på skolen indtil kl. 5 først havde jeg svømmetræning og så skulle jeg hjælpe med at pynte op til julekoncerterne. Om aftenen havde jeg lidt lektier men bagefter var det bare hygge. 

Onsdag var der ingen skole, men der var stadig svømning. Til svømning fik jeg så et slag i hovedet og min læbe blev lidt hævet. Om aftenen så vi doctor who og så kom onkel Ron. 

Torsdag var det thanksgiving hvilket betød at familien blev samlet. Vi sov længe spiste morgenmad sammen og ellers gjorde vi bare klar til middagen. VI holdt thanksgiving i vores kirke og før vi spiste tog vi familie billeder. Så spiste vi kalkun osv. og tærte til desert. Og ellers snakkede og hyggede vi bare. Så tog vi hjem og så en film, efter filmen spillede Jeff, Becca, Jordan og jeg monopoly.

Fredag var det black friday men nej jeg tog ikke ud at shoppe (hvilket nok var en god ide). Vi sov i stedet længe. VI pyntede så op til jul og spillede just dance. Om aftenen var det "Familien Eddingtons tærte aften" så vi mødtes igen med familie og spiste tærte og sang julesange omkring et klaver. 

Lørdag tog vi til endnu en familie samling, da vi kom hjem tog jeg med CJ og hendes familie i biografen for at se den 3. hunger games film. 

I dag var det jo så den første søndag i advent. Jeg tog ikke i kirke fordi jeg er lidt syg. Jeg havde en lille overraskelse til drengene og Elora da de kom hjem fra kirke, jeg havde købt jule sokker og en lille adventsgave til dem alle. Ellers har det bare været afslapning i dag. 

Næste uge har jeg både kor koncerter og svømmestævner så det bliver nok en ret travl uge.

- Emilie

 

 

Svømning, svømning og mere svømning.

2014-11-23 23:23

Hej!

Denne uge har været ekstra travl, hvis I troede at jeg lavede meget normalt, så vent til I har læst det her! 

Mandag efter skole kom Jen forbi, vi snakkede og som sædvaneligt fandt hun ud af at jeg jo har det super godt her! Til FHE lavede vi et thanksgiving træ på væggen, og når vi tænker på noget vi er taknemmelige for skriver vi det på et blad og putter det på træet. Mary og jeg tog på aften shopping da jeg havde brug for snacks til svømmestævnet tirsdag. 

Tirsdag havde jeg så et svømmestævne, det gik meget fint. En af pigerne på mit hold fik mig overtalt til at overtage hendes plads i et relay. Så normalt har man kun 4 "events" den dag havde jeg så 5 i stedet. Jeg kom ret sent hjem den aften så jeg tog et bad og gik på hovedet i seng. 

Onsdag aften havde Mary og jeg en kor koncert kaldet "daughters in his kingdom", det var for alle kvinder over 12. Bagefter var der selvfølgelig et tætrte bord, mums. 

Torsdag havde vi så endnu et svømmestævne, Mary og Jeff kom og heppede på mig. Jeg skulle svømme 500 yard freestyle og jeg havde været ret nervøs hele ugen, men jeg gjorde det (godt nok ikke ret hurtigt) og jeg var ret stolt (og meget træt) bagefter. Efter stævnet tog vi ud at spise på en restaurent, og så var det ellers hjem og i bad og på hovedet i seng igen. 

Fredag havde jeg endnu et svømmestævne, denne gang et mega stort et! Der var vildt mange skoler med, så hvor der normalt er 1-4 heats i et event var der nu 10-36 heats, så der var mega lang ventetid. Mit relay den dag blev aflyst så jeg havde kun en 50 yard freestyle. Vi forlod skolen kl. 11.30 og var hjemme igen omkring kl. 9. Busturen tog en time og mit event tog 34 sekunder så resten af tiden var bare ventetid... Selvom det var super lang tid blev det aldrig rigtigt kedeligt, vi spillede kort og fjollede og jeg tror at alle på holdet fik flere venner, så på den måde var det fedt. Da jeg kom hjem var Eva og familien der, de havde gemt mad og kage til mig, så jeg spiste tog et bad og gik så på hovedet i seng igen. 

Lørdag havde jeg nemlig endu et svømmestævne og jeg stod op kl. 4:30 vi skulle nemlig være på skolen kl. 5:45. Vi var alle super trætte og de fleste sov i bussen. De var det samme stævne som fredag (et 2 dags stævne) så der var igen super meget ventetid, denne gang havde jeg dog 2 events jeg skulle svømme. Jeg var hjemme igen omkrig kl. 7 om aftene og vi stoppede på vejen for at få mad. Busturen var super fed, alle var i godt humør fordi det var det sidste stævne. Da jeg kom hjem tog vi ud og spiste is. Og igen tog jeg et bad og gik på hovedet i seng, endeligt fik jeg mere end 7 timers søvn denne uge! 

Søndag er søndag, kirke og lektier og så en lille skype samtale med bjørg, Yay! og selvfølgeligt bloggen! 

- Emilie

Hverdagen bliver travlere

2014-11-17 03:03

Hej!

Så er endnu en uge gået.

Tirsdag var det veterans dag så de fleste havde pænekjoler og jakkesæt på i skole for at vise repspekt (inklusiv mig selv). Vi havde en assembly hvor vi hørte en mand tale om hans oplevelser i Afghanistan og om at vi skulle være stolte over at være amerikanere så mine venner kiggede på mig og grinte. Om aftenen havde vi så Young women in excellence hvor vi skulle lave en udstilling der handlede om at have et anker i sine rødder, sin familie. Det var lidt svært uden fotoalbummer og strik fra bedste som de andre udstillede men jeg synes selv at det blev ret flot. Vi spiste aftensmad, sang, hørte et par taler og  fik så uddelt ribbons. Du får et ribbon når du har gennemført et kapitel i personal progress og de puttes så i din bibel som et bogmærke.

Onsdag efter svømning tog jeg på ”shopping” med Kendra og Samantha, vi købte ind til swim team dinner, og om aftenen havde vi så den team dinner og det var som altid super hyggeligt!

Torsdag var havde vi så et stævne, eller det troede vi i hvertfald. I 3. time fik jeg en sms der fortalte at stævnet var aflyst og vi havde træning på land i stedet, ØV! I middagspausen begyndte det så at sne, JUBIII! Jeff og Daniel var ikke hjemme så Mary jeg og børnene tog ud og spiste is, mums!

Fredag fik min træner overtalt mig til at svømme 500m freestyle i et stævne på lørdag, så I må meget gerne heppe hjemmefra! Det er det event som færrest svømmere synes er fedt, sjovt nok elsker alle 50m freestyle. I starten var jeg slet ikke glad for det, men jeg kom hjem og snakkede med Mary om det og vi blev enige om at det nok skulle gå hvis bare jeg tænkte positivt om det. Og så fandt jeg også ud af at jeg, i slutnngen af denne uge, er færdig med ”lettering” for svøming og meget tæt på at være færdig med ”sword of the don award”.  Om aftenen tog vi på restaurant, det var en Japansk restaurant hvor du sidder omkring grillen og ser dem lave din mad og smide rundt med knive osv. Det var ret sejt.

Lørdag havde Mary og jeg kor i 3 timer, vi har en ”koncert” på onsdag.

Og søndag har været søndag, kirke,skype,  kor,  lektier og blog.

Næste uge bliver super travl! I morgen kommer Jen forbi for at tjekke op på hvordan jeg har det (super godt!), tirsdag har jeg et svømmestævne, onsdag kor, torsdag svømmestævne og fredag og lørdag har jeg også et stævne. Mary kunne mærke på mig at jeg var lidt overvældet med alt der skulle ske så hun foreslog at jeg tog fri fra skole en af dagene, sov længe og fik lavet alle mine lektier, men nu må vi se.

Ugen efter er det jo thanksgiving så der skal jeg kun i skole mandag og tirsdag, så det bliver fedt!

-Emilie

3 måneder!

2014-11-10 02:42

Hej! 

Ja som overskriften rigtig nok siger har jeg nu været i USA i 3 måneder, vildt ikke? Jeg synes at tiden er gået ekstremt hurtigt! 

Mandag og tirsdag i denne uge skete der ikke så meget. Jeg var ikke til yw tirsdag da jeg havde lektier der skulle laves. 

Onsdag efter træning besluttede en veninde og jeg at vi ville gøre noget ved min balle (som de fleste nok ved er den forstrukket eller noget fra dans) så vi tog hjem til hende, hun havde et apperat der satte støm til dig, det skulle hjælpe din muskel til a slappe af sagde hun. 

Torsdag fik vi så en professionel på skolen til at kigge på min skade. Hun mente at jeg havde hobet et eller andet op og at det skulle nedbrydes gennem træning og udstrækning, så må jeg jo prøve det.. Fordi vi havde et stævne fredag spiste svømmeholdet aftensmad sammen, det var super hyggeligt og det bragte os tættere sammen som et hold. 2 af drengene syntes at det var sjovt at min mobil var på dansk så de legede lidt med den, hvilket resulterede i en masse sjove selfies på min mobil... Da jeg kom hjem tog Daniel, mig og børnene til maceys for at få is (Mary og Jeff var ikke hjemme). 

Fredag var jo så svømmestævnet, vi fik "fri" fra skole 45 min. før tid så vi kunne køre i bus til Provo hvor stævnet var. I bussen fandt vi ud af vores "events" (hvad vi skulle svømme) jeg skulle svømme 50m crawl/freestyle, 100m butterfly og være med i et 400m relay hvilket betød at jeg skulle svømme 100m freestyle mere end jeg havde regnet med. Jeg tror jeg gjorde det ret godt i forhold til at det va mit første svømme stævne nogensinde. Holdet var fantastisk, alle heppede på én. Da jeg kom hjem var jeg mega udmattet! Svømning er super hårdt! Så jeg spiste aftensmad, tog et bad og hjalp lidt med at male en væg, men så var det ellers også på hovedet i seng. 

Lørdag lavede jeg lidt lektier fra morgenstunden af, om eftermiddag tog CJ og jeg hen og besøgte CJ's bedstemor. Hun havde været i en plejefamilie med en dansk mor og kunne fortælle alt muligt om de danske traditioner hun havde introduceret hende til, de fleste måtte jeg sige at jeg ikke rigtigt vidste så meget om fordi de var ret gamle, så vi jokede lidt med om jeg nu også var dansk. Om aftenen tog vi ud at spise.

Søndag er jo lig med kirke og kirkekor. I juleprogrammet i koret skal vi synge både tysk og dansk så det bliver sjovt. Ellers har jeg lavet lektier. Lige nu er jeg alene hjemme, Mary og Jeff tog til Layton for at besøge Eva, jeg havde en masse lektier og noget oprydning at tage mig af så jeg tog ikke med. 

- Emilie

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>