Blog

Halloween!

2014-11-03 04:29

Hej! 

Denne uge har været ekstra travl, men mega fed! Det var red ribbon uge på skolen så hver dag skete der noget der.

Mandag var der en "photobooth" på skolen, så der tog jeg og et par venner billeder. Om aftenen fik David så e nyt værelse, mit gamle. 

Tirsdag havde vi YW hvor vi dekorerede cupcakes. 

Onsdag fik jeg lov til at lære pigerne på mit dansehold en smule disco jeg lærte dem nogle forskellige spring og min træner var helt vild med dem. Til svømning den dag havde vi så "personlig træner" på, nogle af de super dygtige svømmere kom og kiggede på hvorda vi svømmede og hjalp os så med hvad vi kunne gøre bedre, så nu føler jeg mig lidt mere klar til mit første stævne på fredag. Jeg skrev min underskrift på "the rock" i min middagspause.  Da jeg kom hjem og havde lavet lektier ringede Mary's telefon, brandalarmen gik i Eva's gamle hus så det kørte vi ud og kiggede på. Efter at vi fik dem stoppet låstee Mary sine nøgler inde i huset, efter et opkald til Daniel beslutter hun sig så for at prøve at bryde ind med et kreditkort og det virkede! Så tog vi på "one man band diner" som ligner en restaurant fra 50'erne. 

Torsdag fik vi udleveret vores træningsbukser for svømmeholdet, vores badehætte og vores t-shirts. Da jeg kom hjem fik jeg så noget af en overraskelse, jeg åbner døren til mit værelse og ser en kæmpe pakke totalt uventet, men en mega god overraskelse for indholdet var nemlig kager og advents gave! Om aftenen så vi en del af Mary Poppins som er på listen over film Emilie SKAL se! 

Fredag var det jo så Halloween! Det betød spirtitbowl på skolen hvilket egentligt bare er en samling i gymnastik salen hvor man deltager i eller ser på en masse sjove staffetter og dyrker skoleånden, og selvfølgelig konkurrer årgangene men the seniors vinder altid. Vi blev alle opmuntret til at være klædt ud i vores halloween kostume, og jeg fik en masse komplimenter på mit; katten i hatten. Jeg blev så hentet på skolen i min middagspause og blev udskrevet fra skolen resten af dagen. Vi tog til Orem til en skøjtehal/legeland hvor vi stof på rulleskøjter og legede i hoppeborge. Så tog vi videre til Jeffs arbejde hvor vi fik aftensmad og gik på trick & treating mellem de forskellige kontorer (alle havde taget slik med på arbejde og stillet det ud så børnene kunne tage et par stykker). Da vi kom hjem (Evas familie tog med os hjem) gik vi (børnene) på trick & treating i kvarteret, det svarer lidt til hvad vi gør til fastelavn bare at det er om aftenen her og man siger trick or treat i stedet for at synge. Vi endte vores tur i kvarteret ved the Bevans som spillede en film på husmuren, havde bål, mad, småkager og varm kakao, der sad vi lidt og snakkede og guffede småkager. Så tog CJ og jeg videre til Ashtyns hus hvor vi spillede curse (du trækker et kort med en udfordring og så et kort med en forbandelse, forbandelsen giver du videre til en anden person som så beholder den hele spillet og hvis de glemmer at gøre den vender man kortet, hvis man får vendt 3 kort har man tabt). Derefte så vi en film. Da jeg kom hjem havde jeg så en lille "sleepover" med Becca og hendes veninde Jordan. 

Lørdag slappede vi af om formiddagen, Eva og familien var her stadig. Jeg fik købt en cowgirl skjorte og et par vinterstøvler (der skulle snart komme sne). Om aftenen tog Becca, et par venner fra kirken og jeg så til en fest for ungdommen i kirken, det var en western tema fest, derfor cowgirl skjorten, vi havde det super sjovt og fik gjort dansegulvet usikkert. 

I dag skiftede vi så til vintertid, vi tog i kirke som normalt. Men i dag har været en travl søndag. Jeg har været til kor 2 gange i dag (jeg er med i 3 kor for tiden) og så til en fireside (også en kirketing). Til vores fireside i dag holdt Hank smith en tale og han var virkelig god. Pludseligt snakker han så om en dansk udvekslings student han kender og vups alle kigger på mig. Jeg kunne genkende stort set alt hvad han sagde om hende, hvilket gjorde det nemmere for mig at relatere til hvad han mente med hans tale.

Jegg undskylder for ikke at putte billeder ind i albummet endnu de skal nok komme! Jeg har bare super mange ting i gang på en gang, typisk mig haha.

- Emilie

End of term

2014-10-27 01:16

Hejsa! 

Denne uge har været travl og fyldt med stress i skolen, så derfor var det rart og tiltrængt at have fri fredag!

Hele ugen mindede lærerne os om at torsdag var end of term, så alle opgaver skulle være afleveret inden da hvis man have en god karakter. Alle mine lærere gav mulighed for at tjene extra credit i deres fag hvilket jeg faktisk ikke havde brug for overhovedet. Jeg afsluttede første term (vi har 4) med et "a" i alle mine fag og i nogle af dem over 100%

Mandag blev jeg "hyldet" i spansk jeg var den eneste der fik 75/75 rigtige på en test, så jeg skulle rejse mig op og de andre skulle så klappe af mig (ret pinligt). Om aftenen var Eva og hendes familie på besøg og vi malede og udhulede græskar. (der er flere billeder på Marys kamera så dem skal jeg også nok uploade når jeg får dem overført til min pc). 

Tirsdag fortalte min biologi lærer mig at jeg var den bedste elev han havde i alle han klasser, og om aftenen udhulede jeg græskar igen denne gang som en aktivitet med ym/yw. Det var dog ikke så sjovt som jeg havde håbet, så jeg skulle nok bare have blevet hjemme og klaret nogle ting, men det er jo altid nemt at være bagklog. 

Onsdag aften tog Mary og jeg til en guitar koncert, jeg havde nemlig en koncert report der skulle skrives og afleveres torsdag. Efter det hjalp vi Teresa lidt med at flytte ind i hendes nye rækkehus, sammen med hende havde vi så en "tærte aften" på en resturent hvor man om onsdagen kan få gratis tærte. 

Torsdag var som en fredag i skolen, og så var der football på hjemmebane, vi tabte så vi står vidst lige med 2 andre skoler så vi skal vidst spille en kamp mod begge skoler på onsdag (skal nok finde ud af helt præcist hvad der skal ske). Da jeg kom hjem fra kampen så jeg lidt af en film med Mary, men jeg for træt til at følge med til sidst så jeg gik i seng.

Fredag skulle jeg jo ikke i skole så jeg kunne sove længe, men omkring kl. 7 bankede Jeff på min dør og spurgte om jeg ikke skulle op, jeg sagde nej for jeg har fri i dag og han undskyldte mange gange og tog på arbejde og jeg sov videre. Han fortalte Mary om det og sagde at jeg lignede en prinsesse da jeg åbnede døren, hvilket helt sikkert er løjn, men han var overbevidst om at jeg sov som en prinsesse (ja far en prinsesse ikke en hval!). Jeg fik så rydet op og gjort rent før jeg skulle til svømmetræning. Da jeg kome hjem hjalp jeg CJ's mor med nogle lektier, hun skulle stille spørgsmål om sundhedspleje til en ikke-amerikaner. Så tog Mary og Jeff en tur i templet og Daniel og jeg stod for børnepasning. 

Lørdag var det meningen at vi skulle have taget familiebilleder, men vores fotograf (Marys bror) kunne ikke alligevel. Mary ville have taget mig med til Salt Lake City, men fordi Jeff var super træt efter at David havde haft en hård nat besluttede vi at vi ville vente til at hele familien kunne tage afsted. Så vi lavede græskar tærter og fik startet på at male mit gamle (davids nye) værelse og Adams halloween kostume. Og om aftenen tog vi ud at spise og så spille minigolf, yay!

Søndag er ligesom søndag plejer at være. 

På fredag er det halloween så vi skal til en fest på Jeffs arbejde og så på tick n' treating.

Fredagen efter halloween har jeg mit første svømmestævne så det bliver super spændende.

Som I kan se har jeg det stadig godt!

-Emilie

Fall break

2014-10-20 02:47

Hej!

Her er min ugentlige opdatering, jeg har igen lidt prolemer med at uploade billeder så jeg undskylder på forhånd hvis de ikke alle er i albummet, men jeg håber på og regner med at jeg får dem alle uploaded i løbet af i aften. 

Mandag skete der ikke noget spicielt så jeg går direkte til tirsdag. Tirsdag på vej hjem fra skole blev vi stoppet af politiet fordi pigen der gav mig et lift åbenbart kørte for hurtigt i en skolezone. Da jeg kom hjem begyndte jeg at pakke til Vegas og så var det tid til young women hvor vi lavede dekorationer og sådan til en middag for forældre som er snart tror jeg. Jeg lærte også the boot scoot n' boggie som er en linedance som man bare kan her, de var overraskede over hvor hurtigt jeg lærte den. 

Onsdag efter skole pakkede jeg det sidste og så kørte vi ellers mod Vegas, efter ikke ret lang tid blev vi så stoppet af politiet for at køre for hurtigt, vi fik heldigvis kun en advarsel. På vejen til Vegas stoppede vi på en rasteplads hvor de havde en "petting zoo" drengene elskede det. Vi ankom så sent i Vegas, snakkede lidt med tante Mary og onkel John som vi skulle bo hos og så gik vi ellers i seng.

Torsdag sov vi forholdsvis længe. Så kørte vi ind til the strip og spiste frokost ved en buffet. Vi skulle selvfølgelig gå igennem et kasino for at komme ind til restauranten. Drengene blev helt store i hovederne! Efter en dejlig frokost "shoppede" vi i både hersheys chocolate world og m&m's world. Drengene tog så hjem og tøserne udforskede Las Vegas. Vi købte matchende nederdele og las vegas trøjer, tog en masse selfies og havde det super sjovt. Vi var inde i Carlos bake shop og købte nogle mega lækre kager! Da det blev mørkt så vi springvands showet  udenfor belagio. Jeg havde en super fed dag.

Fredag lavede vi ingenting. Eller det vil sige vi blev i huset og så film i biograf rummet og ellers hyggede vi bare.

Lørdag efter en fantastisk morgenmad begyndte vi hjemturen. Denne gang stoppede vi i Silver Creek som er en spøgelsesbyen (den var engang beboet men er det ikke længere). Vi så en svensk bibel og ingen på museet vidste hvad sprog den var på så det kunne jeg jo lige fortælle dem. 

I dag har jeg så lavet lektier og hvad jeg nu ellers laver på en søndag, bortset fra kirke fordi jeg havde det skidt da jeg vågnede. Lige nu er Eva og familien på besøg, så jeg vil slutte herfra. 

 

- Emilie

Hård uge

2014-10-12 23:02

Hej! 

Så som overskriften siger har denne uge været ret hård, mest grundet skolearbejde, men her kan I læse hvorfor:

Mandag var en stille og rolig dag jeg lavede mine lektier da jeg kom hjem, og som vores FHE aktivitet lavede vi halloween kostumer til drengene (eller vi begyndte i hvert fald på det). Mary tog mig så med ind i hendes skab hvor vi kiggede på kostumer og gammelt tøj som hun ikke kan passe længere og som jeg er velkommen til at bruge mens jeg er her. 

Tirsdag var den første rigtige gang med træning på b-dage og det er nu obligatorisk. Da jeg kom hjem kunne jeg næsten ikke gå så hårdt var det. Om aftenen var det så YW hvor vi spillede et brætspil og snakkede om personal progress (noget man gør for at komme tættere på gud). 

Onsdag da jeg stod op kollapsede mine ben næsten under mig, og vi havde også træning den dag, vi skulle have svømmet men poolen var lukket så vi havde lige endnu en "dry-land" træning, hvilket overhovedet ikke hjalp på mine ben. Og ellers lavede jeg bare lektier hele aftenen. 

Torsdag havde jeg min første danseoptræden, og den gik meget bedre end forventet! Så det er jeg glad for, vi har dog stdig en del at arbejde på. Det er begynder dans og ikke min første prioritet, men helt klart bedre end ingen dans, og min lærer elsker mig og lytter til mine forslag. Da jeg kom hjem var der en pakke på min seng, men jeg må først åbne den til jul... Og den aften var der familiehygge hvor vi så grusomme mig og drak "tim tam slams" som består af tim tams (australsk chokolade bar) og varm kakao, man bider hjørnerne af barren og suger kakaoen op gennem hullerne, mums!

Fredag skete der ikke rigtig noget...

Lørdag formiddag tog jeg og en ven til Salem for at se et vaulting show, vaulting er en sport hvor man laver gymnastik på en hest mens hesten er i bevægelse. Min vens søster startede med vaulting for et par måneder siden og inviterede mig til at se det. Det var vildt sjovt at se og det så svært men også fedt ud, og nogle af piger og drengene var vildt dygtige. Efter det tog vi på picnic i bjergene (altså bare mig, marry, jeff og drengene). Det var super hyggeligt, og bladene på træerne er efterårsfarver nu så det var også super flot. Efter at have spist vores mad gik vi på en lille hiking tur og tog en masse billeder. Da vi kom hjem var det bare aftenhygge og Mary fortalte mig om hvordan hun og Jeff mødtes og hvordan de blev kærester og forlovede.

I dag har vi så været i kirke og til kor. Jeg skal nu til at lave lektier og så kommer en af mine yw ledere og henter mig og vi skal så prøve at forske i familie historie så jeg glæder mig! Efter det er der samling hos biskoppen og så er den søndag vidst også gået.

I næste uge tager jeg jo så til Las Vegas! Jeg glæder mig!

- Emilie

Hverdag

2014-10-05 23:23

Hej! 

Siden sidste uge er der ikke sket voldsomt meget, men jeg tænkte alligevel at jeg ville lave en opdatering. 

Mandag skete der ikke rigtigt noget, skole og hyggelig FHE. Tirsdag morgen da jeg er nedenunder for at få morgenmad opdager jeg til stor overraskelse 2 pakker til mig, kun den ene var ventet. Så hele dagen var jeg høj på det. Til svømmetræning tog vi for første gang til springville for at svømme i den indendørs pool, og den er ret mærkelig, det lugter og smager som halvt saltvand, halvt poolvand. Men fordi jeg havde mine svømmebriller hjemmefra var det en fed træningsdag og jeg var lalleglad gennem hele træningen. Om aftenen havde Mary ikke lyst til at lave mad og hun skulle alligevel ud at køre for at hente og bytte noget, så hele familien tog afsted og så spiste vi på restaurant. Det gjorde så at jeg ikke var med til young women tirsdag, hvor de lavede notesbøger til general conference o lærte at lave "memes". 

Onsdag aften havde vi kor koncert på skolen, så efter skole tog Kendra (en ven fra kor og svømning) med mig hjem fra skole, vi lavede så lektier indtil CJ kom, så klædte vi om, satte hår og lagde makeup til koncerten (vi fik besked på hvordan hår, makeup og tøj skulle være). Koncerten gik super og jeg havde en sjov dag med Kendra. 

Torsdag havde Sheryl igen lavet smoothies så efter svømning tog jeg hjem til hende og hyggede mig med de andre. 

Fredag da jeg kom hjem fra skole tog vi til Springville til "pumpkin patch". Der var en sandkasse med majs korn, halmballe pyramide og labyrint, bondegårds dyr man kunne klappe og meget mere. Jeg rullede i kornet g opførte mig som et lille bar igen og jeg elskede det. Sent på aftenen tog Mary og jeg så ud og "booede". Booing foregår sådan her: du printer et papir ud med instruktioner til den du booer og så laver (eller køber du) en treat, når det så er mørkt ligger man det på deres dørtrin banker på og løber væk, den der er blevet booet skal så gøre det ved to andre og hænge et billede af et spøgelse i et vindue eller på en dør så man kan se at de er blevet booet. Det er en lille sjov halloween leg. 

Lørdag var der general conference så det så vi fra 9-12 og 14-16, mellem de to sessions flyttede Mary og jeg møbler fra mit gamle værelse til mit nye værelse og efter den sidste session flyttede jeg resten af mine ting ind på værelset. Så nu er jeg flyttet ind på mit nye værelse!

I dag var der også general conference men jeg havde så mange lektier at jeg ikke så det men i stedet lavede dem. 

I morgen har jeg så været i USA i 2 måneder, så tiden går super hurtigt! 

I næste uge starter jeg med at have træning med svømmeholdet hver dag. På torsdag har jeg min første optræden med danseholdet. Og om 2 uger tager vi til Las Vegas, så jeg har stadig meget at se til, det er jo skønt. 

- Emilie

Den ugentlige opdatering

2014-09-29 00:43

Hej! 

Som det nok er gået op for jer er søndag nærmest blevet min faste ugentlige opdateringsdag, så det har jeg egentligt tænkt mig at holde fast i (medmindre at noget forhindrer det selvfølgelig). 

Mandag skete der ikke meget, jeg fik mit dansetøj på skolen (I skal nok få et billede efter vores første opvisning som er d. 9. oktober). Om aftenen var det FHE (family home evening = familie aften) og vi farvelagde efterårs billeder og dekorerede huset til efterår.

Tirsdag lavede jeg bøf med løg, jeg har nemlig lektier i hjemkunstskab - jeg skal lave mad 2 gange i måneden (tror jeg i hvert fald), så de gange vil jeg nok bruge på dansk mad. Så var det tid til Young Womens hvor vi skulle beslutte hvad vi kunne tænke os at lave af "velgørenhed" projekter, men vi skulle ikke bare komme med ideer, vi skulle dag lege en leg og så komme med ideer. Vi slog med terninger og øjnene på terningen bestemte hvor mange skittles vi skulle putte i munden og man måtte ikke tygge eller sluge. Hvis man slog to ens skulle man skrive en ide på tavlen. Bagefter stemte vi på ideerne og klistrede overskæg på. 

Onsdag var jeg ret træt da jeg kom hjem, svømning varer nemlig 2 timer om onsdagen pga. intervention skema. Intervention skema betyder at timerne er kortere og vi har "intervention" så hvis du dumper et fag kan du gå til den klasse og lave dine lektier eller få hjælp osv. Pga. at kortere timer får vi også før fri, men ikke hvis man har svømning så skal man nemlig blive indtil kl. 3. Jen min cordinater kom også forbi onsdag så vi sad i stuen og snakkede om hvordan jeg havde det her, og jeg fortalte at jeg havde det super godt. Så tog Mary og jeg hen på skolen til skole-hjem samtaler og alle lærerne sagde at de var glade for at have mig i klassen, at jeg endeligt skulle sige til hvis jeg havde brug for hjælp og spurgte ind til hvad jeg syntes om det her. Onsdag fik jeg også bestilt min tur til Hawaii. Så jeg smutter lige en uge til Hawaii i februar med et hold andre udvekslingsstudenter, det bliver super fedt! Vi skal lære at surfe, snorkle, danse hula og meget mere, jeg glæder mig super meget!

Torsdag havde sam fødselsdag men vi gjorde ikke meget ud af det, det var nemlig bestemt at "festen" var fredag i stedet. Mary og jeg tog igen hen på skolen, denne gang til et møde med svømme holdet, da jeg jo er på skolens svømmehold. Vi hørte lidt om hvornår der var svømme stævner og hvad vi kunne og skulle købe af udstyr til svømning. Vi skal allesammen købe en hold pakke som består af en badedragt (shorts til drengene) 2 svømmehatte og en t-shirt, og så kan vi så vælge at købe en træningsdragt ved siden af og en taske, jeg køber træningsdragten. Da vi kom hjem bagte jeg så kage til dagen efter.

Fredag havde vi en pep assembly på skolen i sidste time, min sidste time var svømning så jeg og en veninde på holdet skyndte os bare at tage et par bukser udenover badedragten og så var det ellers afsted. Jeg greb en t-shirt som blev kastes op til "tilskuerne" af cheerleaderne. Efter assemblyen skulle vi gå direkte tilbage til svømning (det havde vi fået besked på) og da vi kom tilbage legede de hajer og guldfisk, så det var en god start på weekenden. Og om aftenen holdt vi så sammys "fest" vi gav ham gaver og han elskede min (en ninjaturtles t-shirt og et par minion hjemmesko). Så havde vi en piñata i haven og fik kage og is. Det var en super hyggelig aften. 

Lørdag passede jeg David fra morgenstunden af, Mary og Jeff var med de andre drenge i kirken, de skulle nemlig øve et program til i dag. Så jeg multitaskede og gjorde rent mens jeg passede ham, så tog jeg på shopping med min veninde Lexi og om aftenen introducerede jeff mig til "doctor who".

I dag var det så kirketid igen og ellers er dagen gået med lektier vasketøj og kor. Jeg er også så småt begyndt at flytte mit tøj ind i skabet på mit nye værelse nu da Jonathan ikke længere er her.

I næste uge har jeg min første koncert med koret, det bliver spændende.

-Emilie

Homecoming uge!

2014-09-21 22:12

Hej! 

Denne uge var homecoming uge så den har været ekstra spændende og sjov. 

Mandag nat startede dog ud knapt så sjovt. Jeg vågnede for at gå på toilettet og Jeff der er på vej op af trappen spørger om mit hår klør, jeg svarer forvirret nej hvorefter han forklarer mig at alle Evas piger har lus. Jeg går nedenunder og får mit hår tjekket hurtigt, ingen lus så vidt de kan se, så vi sprøjter min seng med insektspray og putter fie i fryseren og så går jeg ellers i seng igen. Mandag i skolen var en alm. dag, bortset fra middagspausen hvor man kunne skrive en seddel til sin date til homecoming og så få lov til at få en skål med morgenmadsprodukter som f.eks. cornflakes så det gjorde Emily (en veninde og jeg). Om aftnen var der powderpuff og det betyder at pigerne danner hold og spiller "flagfootball" jeg var ikke på et hold men kom og så på. 

Tirsdag havde jeg min første b-dag træning med svømmeholdet. Vi svømmer ikke på b-dage men løber eller styrketæner. Om aftenen havde vi kombineret kirkeaktivitet hvilket vil sige at det både var young men og young women. Vi spillede drengene mod pigerne, og drengene vandt desværre, men fordi det var young womens lederene der stod for aktiviteten fik pigerne til sidst 200 millioner bonus point og vandt alligevel. 

Onsdag var der ikke skole for juniors og seniors så jeg sov længe, slappede af og fik lavet lektier. Jeg fik også købt mine sko til homecoming. Om aftnen var der en fiesta på skolen med nachos, vollyball og en tur i poolen hvis man havde lyst, det havde jeg selvfølgelig. Da jeg kom hjem skulle jeg blive oppe og vente på at Mary kunne kæmme mit hår for at være 100% sikker på at je ikke havde lus, så det blev en del over min sengetid, men vi fik konstateret at jeg var lussefri. 

Torsdag aften havde vi så filmaften på skolen. Jeg mødte op i min pyjamas med et tæppe og en pude. Vi var udenfor under åben himmel og det var super hyggeligt. Jeg lå på mit tæppe sammen med CJ med hendes tæppe over os og vores venner rundt omkring os og så The amazing spider-man 2.

Fredag havde vi en 3 timers lang assembly så timerne var meget korte, hvilket var ret fedt. Vi havde en 2 delt assembly, den startede med at dem der var seniors for 20 år siden fortalte om dengang og konkurrede mod os. Anden del var bare school spirit og handlede om hvor meget vi hadede golden eagles og at de bare skulle ned med nakken om aftnen hvor vi havde vores homecoming game, som vi vandt, men det var en tæt kamp. Tilskuerpladserne var fyldt op og vi skreg og heppede indtil vi blev hæse, det var super fedt!

Lørdag lavede jeg ikke meget, jeg slappede mest af og ventede på at det blev aften. Mary satte mit hår og jeg lagde makeup og tog mit tøj på og så skulle jeg ellers afsted på min date før homecoming. Vi spiste på en italiensk restaurant og tog så til festen. Vi snakkede med venner, dansede og havde det super sjovt. Da jeg kom hjem ville Mary, Eva og pigerne høre alt om det. Jeff satte mig af hjemme først og kørte så Conner hjem så han kunne få en lille snak med ham. Jeg har ingen anelse om hvad de snakkede om, men synes det er ret komisk.

I dag sov jeg så længe da der ikke var kirke (og nej jeg ved ikke hvorfor). Så i dag har også været afslapning og lektier og i aften kommer marys anden søster og mor på besøg.

Jeg ved ikke hvad der skal ske i næste uge, Eva flytter til Layton og Jonathan tager på hans mission så jeg overtager hans værelse, men ellers ikke det vilde tror jeg, men jeg bliver altid overrasket her så mon ikke der sker noget so er værd at skrive om?

- Emilie

Travl og fed uge.

2014-09-15 00:02

Hej! 

Jeg har ikke opdateret i et stykke tid, så jeg tænkte at nu var et godt tidspunkt. Eller det vil sige jeg begyndte med et opslag for en time siden og var næsten færdig da min computer går i hak og sletter det hele. Så jeg er lidt sur på den nu. Dette opslag bliver nok ikke så detaljeret som planlagt så, men sådan går det jo noglegange.

Siden sidst er alt det her sket:

Fredag var jeg stadig ikke helt frisk men jeg tog i skole alligevel. Da jeg kom hjem var mary stresset fordi ingen var kommet for at hjælpe hende med at sylte ferskner, lave juice og marmelade som planlagt, så jeg gav mig til at hjælpe. Jeg tog derefter på en lille shoppingtur med CJ og da jeg kommer hjem er Conner og Evas der (Conner går på skolen og er et år ældre end mig og en god ven af Evas familie). Han beder mig om at følge med og giver mig et stykke papir med en kode jeg skal løse. Han spørger om jeg vil være hans date til homecoming. I samarbejde med MAry beslutter jeg mig for at vente lidt med at svare. Efter aftensmaden spørger Jonathan om jeg har lyst til at hænge ud med ham og nogle venner. Vi tager så ud til en kæmpe spillehal (sådan som man ser i film) og har det sjovt og vinder billeter. Vi køber slik for billeterne som vi spiser på hjemvejen. 

Lørdag er en ryd op/gør rent dag så det eneste der sker der er at vi besøger en af Jeffs kollegaer og spiser aftensmad hos dem. 

Søndag har min mave det skidt igen. Nedtur. Så jeg tager ikke i kirke. Jeg skyper i stedet med mor og far. Efter kirke var det tid til fathers blessings som i bund og grund er en velsignelse der bliver givet af vor herre gennem en far eller anden mand der er tæt på dig. Jeg fik også en. Søndag var også Jeffs fødselsdag så Evas familie kom på besøg. Jeg spiste toast til aftensmad men blev simpelthen nødt til at smage en af de hjemmelavede snickers der var til desert. Jeg gav Jeff en polo og et gavekort til en aftens børnepasning så han kunne invitere Mary på en date.

Mandag prøvede jeg for første gang puddle jumping. Sephra kom og bankede på og sagde jeg skulle tage en hættetrøje på og så var det ellers bare ud i styrtende regnvejr og hoppe i vandpytter. Evas familie var igen på besøg fordi det var Jericas fødselsdag.

Tirsdag havde CJ og jeg en lektie date indtil at vi skulle til vores young womens aktivitet. Denne gang lavede vi pizzaer og hyggde. Efter young womens havde jeg stadig lektier og det blev ret sent før jeg var færdig. Den nat var den første gang jeg drømte på engelsk. 

Onsdag var der gratis bbq på skolen. Mary tog i templet sammen med Eva. Så Jeff foreslog at vi kunne se en film. Vi lavede en en liste over film jeg SKAL se og så en af dem.

Torsdag havde Sheryl (sister Jepson) inviteret alle os fra young women på smoothies og andet godt hjemme ved hende efter skole. Vi hyggede helt vildt. Jeg elsker Sheryl hun er ligesom en veninde selvom hun faktisk er en af lederene fra young women. 

Fredag svarede jeg så Conner (se billeder) han blev ifølge Eva super glad og overvældet. Mary og jeg ville have kigge på kjoler men kom for sent afsted, vi spiste på en grillbar og fik is som blev lavet mens vi så på det. Man vælger f.eks. yoghurt og så smag og fyld og så fryser det det til is med tøris. Ret cool.

I går gik dagen med shopping for at finde min kjole (homecoming er næste uge). Jeg fandt den endeligt og jeg blev så også nødt til at købe en bolero for at følge skolens dresscode. Om aftenen var der en stomp på skolen, vi havde fået besked på at møde op i neon eller hvidt tj og der ville være ansigtsmaling og knæklys til rådighed. Vi havde det super sjovt. Da det sluttede spurgte Jake (en dreng fra kirken) om vi ville med ind til byen efter en is så det gjorde vi. 

I dag var vi i kirke og ellers har jeg lavet lektier og opdateret bloggen. Søndagen skal jo holdes hellig så der sker ikke så meget. Nu vil jeg så rydde op på mit værelse for det har jeg ikke lige fået gjort, ups...

Næste uge bliver også travl men fed! Det er nemlig homecoming uge, så der sker noget på skolen næsten hver aften. Det skal I nok også få et opslag om.

Der er også blevet lagt en masse nye billeder ind.

Som I kan se har jeg det fortsat godt.

-Emilie

Dejligste veninde!

2014-09-05 02:26

Hej igen. 

Som det fremgår i mit sidste opslag er jeg syg men i bedring. Jeg var med til at handle ind i dag, men var så virkeligt udmattet bagefter. Jeg gik derfor op på mit værelse for at tage en lur. Efter lidt tid bankede CJ på min dør og kom ind på mit værelse med en chokolade is i hånden, mums!  Heg havde lidt forventet der for hun blev ved med at spørge til hvilken is jeg bedst kunne lide. Jeg er bare super heldig at have hende som veninde! Jeg fik så købt noget Imodium i dag, så jeg tror jeg er klar til i morgen hvis bare jeg tager mine piller. 

- Emilie

Opdatering

2014-09-04 19:30

Hej.

Da jeg pt. ikke er i skole pga. sygdom tænkte jeg at jeg lige havde tid til at skrive et lille opslag. 

Så mandag var der Labor dag og derfor ingen skole. Evas piger havde overnattet her så Eva kom over og fik pandekager sammen med os andre til morgenmad. Inden morgenmaden havde jeg lige nået en hurtig løbetur sammen med Adira (men Adira løb ikke rigtigt så meget). Vi gik i gang med (eller jeg gik i bad og de andre gik i gang med) at gøre vindruer klar til at lave juice af dem. Da jeg havde været i bad begyndte jeg også at hjælpe, men efter lidt tid tog Mary, Sarah og Jeg til Payson for at se Les Miserables. Det var et super stykke, nogle gange havde jeg lidt svært ved at forstå hvad de sang, men Mary var super god til at forklare det. Efter musicallen besøgte vi nogle venner til endnu en BBQ. Da vi kom hjem var de stadig i gang med druerne, så jeg gav mig til at hjælpe igen. Eva tog os derefter hen for at få "shaved ice" som tak for hjælpen med druerne. 

Tirsdag var der skole igen, og drengene havde deres første skoledag. Jeg havde ingen kirkeaktivitet med young women, så vi tog alle til Adams kirkeaktivitet (Cub scouts, lidt ligesom spejder) hvor der var forskellige lege for børnene. Det blev holdt i kirkens gymnastiksal som er en basketball bane i kirken. Så til sidst spillede vi da også lidt basketball, og for første gang nogensinde var jeg faktisk god til basketball, tro det eller lad være. 

Onsdag var en hel almindelig dag, bortset fra at jeg begyndte at få det skidt i skolen, jeg gennemførte dog skoledagen og lavede mine lektier da jeg kom hjem (dog halvt liggende i min seng). Mary skulle ud og plukke ferskner men inden hun kørte sagde hun at jeg skulle tage nogel bestemte piller. Efter lektierne tog jeg mig en lur. Derefter gik jeg nedenunder hvor Mary var klar til at afprøve nogle af hendes mange helbredende ting på mig igen. Jeg gik tideligt i seng og sov længe (bortset fra de mange gange jeg måtte gå på toilettet i løbet af natten).

I dag har jeg det heldigvis bedre, jeg har lyst til at spise noget og kan gå og få ordnet småting. Jeg er udmattet, men føler mig ikke super syg længere. Jeg føler at jeg er heldig med at jeg bor hos en heksedoktor ;)

- Emilie

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>