Fall break

2014-10-20 02:47

Hej!

Her er min ugentlige opdatering, jeg har igen lidt prolemer med at uploade billeder så jeg undskylder på forhånd hvis de ikke alle er i albummet, men jeg håber på og regner med at jeg får dem alle uploaded i løbet af i aften. 

Mandag skete der ikke noget spicielt så jeg går direkte til tirsdag. Tirsdag på vej hjem fra skole blev vi stoppet af politiet fordi pigen der gav mig et lift åbenbart kørte for hurtigt i en skolezone. Da jeg kom hjem begyndte jeg at pakke til Vegas og så var det tid til young women hvor vi lavede dekorationer og sådan til en middag for forældre som er snart tror jeg. Jeg lærte også the boot scoot n' boggie som er en linedance som man bare kan her, de var overraskede over hvor hurtigt jeg lærte den. 

Onsdag efter skole pakkede jeg det sidste og så kørte vi ellers mod Vegas, efter ikke ret lang tid blev vi så stoppet af politiet for at køre for hurtigt, vi fik heldigvis kun en advarsel. På vejen til Vegas stoppede vi på en rasteplads hvor de havde en "petting zoo" drengene elskede det. Vi ankom så sent i Vegas, snakkede lidt med tante Mary og onkel John som vi skulle bo hos og så gik vi ellers i seng.

Torsdag sov vi forholdsvis længe. Så kørte vi ind til the strip og spiste frokost ved en buffet. Vi skulle selvfølgelig gå igennem et kasino for at komme ind til restauranten. Drengene blev helt store i hovederne! Efter en dejlig frokost "shoppede" vi i både hersheys chocolate world og m&m's world. Drengene tog så hjem og tøserne udforskede Las Vegas. Vi købte matchende nederdele og las vegas trøjer, tog en masse selfies og havde det super sjovt. Vi var inde i Carlos bake shop og købte nogle mega lækre kager! Da det blev mørkt så vi springvands showet  udenfor belagio. Jeg havde en super fed dag.

Fredag lavede vi ingenting. Eller det vil sige vi blev i huset og så film i biograf rummet og ellers hyggede vi bare.

Lørdag efter en fantastisk morgenmad begyndte vi hjemturen. Denne gang stoppede vi i Silver Creek som er en spøgelsesbyen (den var engang beboet men er det ikke længere). Vi så en svensk bibel og ingen på museet vidste hvad sprog den var på så det kunne jeg jo lige fortælle dem. 

I dag har jeg så lavet lektier og hvad jeg nu ellers laver på en søndag, bortset fra kirke fordi jeg havde det skidt da jeg vågnede. Lige nu er Eva og familien på besøg, så jeg vil slutte herfra. 

 

- Emilie